Menu

www.hadstengruppe.dk

JOTI

JOTI administreres af ScoutLink-forbundet. Selvom JOTI kun varer én weekend, så er deres kommunikationsmuligheder tilgængelige hele året.

JOTI-chatten foregår primært via IRC-protokollen.

IRC

Hvis man selv har en IRC-klient kan man tilgå chatten via kommandoen /server chat.eu.scoutlink.net efterfulgt af /join #danish_youth eller /join #english.

Hvis man ikke allerede har en klient kan man enten vælge at anskaffe en eller at gøre brug af en midlertidig løsning. ScoutLink, som er ansvarlig for JOTI, har en ikke-udtømmelig liste af IRC-klienter. ScoutLink har også en integreret Webchat, som ikke kræver andet end et kaldenavn og et kanalnavn. Mibbit har også en Webchat, men der skal man først vælge ScoutLink serveren fra listen i midten.

De tilgængelige kanaler kan ses på ScoutLinks officielle kanalliste.

Vigtige kommander

/join #danish_youth

Forbind til kanalen ved navn #danish_youth.

/nick mynick

Skift kaldenavn til mynick, hvis det er tilgængeligt. Kaldenavne må indeholde bogstaverne A-Z og a-z, tal og underscores. Hvis et kaldenavn er registreret af en anden vil man automatisk blive omdøbt efter kort tid.

/query nick

Åbn privat samtale med personen med kaldenavn nick. Modtageren vil først blive informeret når en besked er blevet sendt.

/ignore nick

Ignorer al kommunikation fra personen med kaldenavn nick.

Andre muligheder

ScoutLink har også både en TeamSpeak-server og en Minecraft-server til rådighed. Hvis man enten har en mikrofon eller en Minecraft-klient, og har fået lov af en leder, kan man måske prøve disse muligheder.

Sikker Chat

Written by Mikkel Kjeldsen on onsdag oktober 15, 2014

Permalink -

« Søsten - 404 - Ikke fundet »