Menu

www.hadstengruppe.dk

Ulve

Hej alle ulve og ulveforældre

Endelig er vores hjemmeside oppe at køre igen!!

I løbet af foråret skal der ske en masse spændende ting. Vi skal blandt andet tage mærket "Lyn og torden". I den forbindelse skal vi snakke om naturen og de kræfter i naturen, vi som mennesker ikke altid er herre over. Vi tager mærket i løbet af tre spejdergange. For at få mærket skal man have været der til mindst to af gangene. Vi skal nok skrive i programmet hvilke dage vi tager mærket. Det bliver utrolig spændende og lærerigt.

Hvis i vil læse mere om mærket, kan i finde information på denne side: https://spejdernet.dk/badges/lyn-og-torden/

Derudover skal vi som altid lave bål, lege og snitte. Når man er ulv tager man dolkebevis, og det betyder at man ved hvordan man bruger en dolk korrekt og kender dolkereglerne. I må meget gerne have jeres dolk med til spejder hvis i har en, I skal bare huske at spørge en leder før i bruger den.

I kristihimmelfartsferien, d. 10.-12. maj, tager ulvene med bæverne på sommmerlejr. Det bliver et par dag hvor vi får tid til at lave nogle de aktiviteter vi normalt ikke kan nå på en normal spejderaften. Mere information følger snarest, men i kan godt sætte kryds i kalenderen allerede nu.

Der kan ske ændringer i programmet, så husk at tjekke hjemmesiden. Hvis vi ændrer mødested eller tid, sender vi en mail til forældrene. Derudover er I altid velkomne til at hive fat i os og spørge hvis der er noget i er i tvivl om.

Vi glæder os til at se jer alle og have nogle rigtig sjove ulvemøder sammen.

Ulvehyl fra ulvelederne

Anne-Dorte, Kirstine, Alberte, Lasse og Christine

Mødeplan for ulve

fre 24. aug – lør 25. aug

Opryknings weekend

tir 20. nov

Gransalg 20.11.18


2019

tir 5. mar

Gruppemøde 05.03.19

Written by Christine Lindhard on lørdag juli 23, 2011

Permalink -

« Bævere - Juniorer »